Bilnørd i hans bil

Vanvittigt gode gaver til bilnørden

Skal du have fundet en vanvittig god gave til bilnørden? Måske er det din kæreste, måske din ven, eller måske din bror. Uanset hvem modtageren er til dig, så kan du her få inspiration til vanvittigt gode gaver til bilnørden.

Vi kommer her med 5 hurtige gaveideer som enhver bilentusiast vil elske at modtage i gave. Vil du efterfølgende have endnu mere inspiration til hvordan du glæder bilnørden, kan vi anbefale at tjekke bilbloggen.dk ud. Her er masser af både viden og inspiration at hente, når det kommer til noget med biler at gøre.

Gavekort til at køre i sportsvogn

Giv bilnørden er gavekort til at køre i sportsvogn. Her har du flere forskellige muligheder. Du kan give et gavekort som giver ham mulighed for at køre en sportsvogn på gaden – det kunne f.eks. være en Audi R8, en Lamborghini eller en Ferrari. Alternativt kan du give et gavekort til en oplevelse, hvor han får lov at køre en sportsvogn på bane. Igen, her kan han vælge mellem flere fede biler. At køre en sportsvogn på gade eller bane, er to vidt forskellige oplevelser, som begge dog er super fede – særligt for bilnørden. Man kan sige, at turen på gaden giver bedre indblik i, hvordan bilen er at kører til dagligt, mens det at køre på banen, er en mere adrenalinfyldt oplevelse. Begge valg er dog vanvittigt gode gaver til bilnørden – 100% et sikkert gavehit hos ham!

Nøglering med hans yndlings bilmærke

Hvis han er bilentusiast, så har han helt sikker også et yndlings bilmærke. Om det er et tysk mærke som Audi eller BMW, italienske Ferrari, eller et helt tredje, gør ikke så meget. En fed nøglering med lige netop hans yndlingsmærke, er uden tvivl en gave han vil blive glad for. Skal det samtidig være en personlig gave til ham, kan du med fordel for nøgleringen indgraveret med hans navn.

Håndstøvsuger til bilen

En håndstøvsuger til bilen er en både vanvittig god og praktisk gave til bilelskeren. Det er en lille trådløs støvsuger, som kan tages med i bilen, og hives frem hvis der er behov for at lave en hurtig rengøring, eller der er krummer efter at have spist morgenmad i bilen på vej på arbejde. Nogle af dem kan endda lades via cigarettænderen.

En håndstøvsuger kan fås i flere forskellige størrelser. Nogle er i en størrelse, hvor de passer bedst på bagsædet eller i bagagerummet på bilen, mens andre er så små og handy, at de kan opbevares i handskerummet.

Personligt termokrus

Som bilnørd er der stor chance for, at han tilbagelægger rigtig mange timer i bilen. Det kan være han har langt til og fra arbejde, eller et kan være han simpelthen suser rundt i hans slæde hver gang han har chance for det. Alle der bruger meget tid i bilen, har dog brug for et godt termokrus. Både til at holde kaffen dejlig varm om vinteren, men også til at holde de kølige drikke kolde om sommeren.

Et almindelige termokrus kan dog virke som en lidt kedelig gave. Derfor anbefaler vi, at du vælger et personligt termokrus i stedet. Der findes mange hjemmesider hvor du selv kan designe et personligt termokrus, både med tekst, billede eller begge dele. Skal det være med logoet af hans yndlings bilmærke? Skal det være med hans navn på? Eller skal det være med et billede af jer to sammen? Det er op til dig. Uanset hvordan du vælger at designe det, skal det nok blive en rigtig god gave til bilnørden, som bliver taget glædeligt i mod.

Modelbil

Hvilken bedre gave til bilentusiasten, end en modelbil? Det skulle da lige være en rigtig bil, men nu skal vi også holde os indenfor et budget, som er realistisk. Er han en rigtig bilnørd, har han måske allerede en samling af modelbiler. Måske endda en samling, han har bygget op siden han var dreng. I det tilfælde vil endnu en modelbil til samlingen uden tvivl være et hit.

Har han endnu ingen modelbiler, kan du passende starte med at give ham hans yndlingsbil. En lille miniature model af den bil han allerbedst kan lide. Den kan han så have stående på kontoret, på arbejdet, eller måske på en reol i stuen, hvis altså den anden halvdel af parforholdet giver lov.