Mand på SUP board

SUP boards som hobby til mænd

Har du også lagt mærke til, at SUP-boards er alle steder efterhånden? Det er der god grund til. SUP boards, eller stand-up boards, er nemlig blevet enormt populære i Danmark. Det er egentligt heller ikke svært at forstå hvorfor. Det er nemlig en fantastisk hobby, som både giver motion og gode oplevelser. I dette indlæg kan du læse mere om hvorfor SUP boards er blevet den nye vandsport.

SUP-Boards er den helt nye dille

Grunden til det hedder SUP boards, som står for “stand up paddle”, er at man står op på sit paddle board og langsomt padler afsted gennem vandet ved hjælp af en åre. Paddle boards kommer oprindeligt fra sporten surfing, men med de nye SUP-boards står man altså op i stedet for at ligge ned og svømme frem. Det betyder også, at i stedet for at lede efter gode bølger, så er det optimale faktisk, når vandet er så stille som overhovedet muligt. Det er også en af grundene til at SUP boards er ekstra optimale til alle de forskellige smukke vandområder vi har her i Danmark.

Du kan dog bruge dit SUP board til flere forskellige aktiviteter end bare at stå på det. I takt med at du tager ud på vandet med dit SUP board bliver din balance bedre og bedre. Dermed kan du f.eks. begynde på at udfordre din balance ved at dyrke yoga på dit board eller ved at kombinere SUP boardet med andre aktiviteter. Er i afsted flere venner kan i f.eks. kaste en bold frem og tilbage mellem hinanden i mens i står på boardet – det er sværere end det lyder! Der er også nogle der bruger deres SUP board til at fiske fra. For de fleste handler det dog bare om at komme ud på vandet og nyde naturen. Der er mange muligheder, det er bare med at være kreativ.

SUP Board Hobby: Husk at tænke over forholdene

Vil du gerne ud og stå på et SUP board? Så er det bare med at komme afsted! Det er dog dog vigtigt, at du husker på at tænke over forholdene der hvor du vælger at tage ud på vandet. Ligesom alle andre sportsgrene i vand, så kan det ende med at være farligt. Derfor er det vigtigt, at du lige sørger for at undersøge vandet og strømmen der hvor du tager ud, så du ved hvis der er nogle steder du skal holde dig fra. Men ellers er det bare med at komme ud og nyde vandet.