Fitness gaver

5 fitness gaver til ham der elsker at træne

Gaver som har noget med modtagerens hobby at gøre, er stort set altid gode gaveideer. Skal du give gave til en fyr som elsker at træne, er fitness gaver f.eks. en fremragende ide. Der findes rigtig mange gode fitness du kan give manden der elsker at træne. Her vil vi komme nærmere ind på 5 af dem. Vi har forsøgt, at finde så gode gaver som muligt, som samtidig kan bruges af de fleste som træner. Det skal dog siges, at gaverne hovedsageligt er tiltænkt folk som styrketræner. Det gælder uanset om de træner i styrketræningscenter, eller hjemme i deres eget home gym.

Træningsbænk

En træningsbænk er en oplagt gave til ham der elsker at træne. Du skal blot huske at sikre dig, at han har plads til den hjemme hos ham. Hvis du har besluttet dig for at give en træningsbænk til ham i gave, skal du nu blot have fundet ud af, hvilken type det skal være. En træningsbænk er nemlig ikke bare en træningsbænk. Der findes rigtig mange forskellige typer, som alle har forskellige formål.

Her får du nogle eksempler på træningsbænke som egner sig godt som fitness gaver:

  • Træningsbænk med stativ (til bænkpres)
  • Flad bænk til vægttræning
  • Bænk med armcurl
  • Situp bænk
  • Rygbænk
  • Justerbar bænk

Som du kan se er der nok at vælge i mellem. Har ham du skal give gave til, ikke nogen træningsbænk derhjemme i forvejen, vil en ganske almindelige træningsbænk med stativ til bænkpres, være en rigtig god ide. Det er nemlig en af de bænke, du kan bruge til flest forskellige øvelser, og er generelt set som en standard træningsbænk, der er et must i et hvert hjemmetrænings-setup.

Er du seriøs om at give en rigtig god bænk i gave til ham der elsker at træne, kan du se flere gode anbefalinger til træningsbænke her.

Kettlebells

Kettlebells er er fantastisk alternativ, til almindelige håndvægte. Særligt de folk som træner crossfit og lignende, er særligt glade for at træne med kettlebells. Med dem har du nemlig mulighed for at lave øvelser der styrker hele kroppen samt din core. F.eks. er kettlebell swings en af de mest populære øvelser du kan lave med kettlebells, og den er utrolig effektiv.

Kettlebells kan som så mange andre vægte fås i forskellige størrelser. Til en mand vil det være passende med et par kettlebells på 12-24 kg stykket.

Massagepistol

En massagepistol er åbenlyst ikke et træningsredskab. Ikke desto mindre, er det en helt eminent fitness gave til ham der elsker at træne. Den er nemlig guld hver efter træning, da du med den effektivt kan give dig selv en god omgang sportsmassage. En massage med massagepistolen kan bl.a. hjælpe dig med at restituere hurtigere, samt at mindst muskelømhed. Den smarte træningsgadget kan lynhurtigt gå hen, og bliver ham der elsker at trænes bedste ven.

Massagepistoler fås i mange forskellige prisklasser. De billigste kan du få helt ned til 200 kr., mens de professionelle kan koste op til 5000 kr. og opefter. Som en massagepistol der skal bruges til privatbrug efter træning 3-5 gange om ugen, er de fleste i 1000-2000 kr. lejet rigeligt fine. For den pris får du en rigtig god massagepistol, der burde kunne holde i mange år frem.

Proteinpulver

De fleste der er seriøs med deres træning, benytter sig en gang i mellem af proteinpulver, for at få nok protein i løbet af dagen. Særligt efter træning vil du ofte se at folk der træner meget, drikker en proteinshake. Proteinpulver kan fås i ligeså mange forskellige smagsvarianter som sodavand kan – og måske endda flere. Nogle af de mest populære er chokolade og vanilje, men du kan også få de mere atypiske som salted caramel, snickers og med mango og hvid chokolade.

Proteinpulver er derfor en fast omkostning for ham der elsker at træne, hvorfor han helt sikker også vil sætte pris på en stor pose proteinpulver i gave. Husk at tjekke op på, hvilken smag der er hans favorit, og om han foretrækker et bestemt brand frem for andre.

Træningshandsker

Et par gode træningshandsker er et must for enhver som er seriøs med sin træning. Det gør både at du har et bedre greb på vægtene du løfter, og støtter også op om håndleddet, hvilket kan mindste skader. De billigste er dog uden håndledsstøtte. Vil du give en god gave, bør du vælge dem med.

Træningshandsker koster typisk i omegnen af 100-300 kr. Du skal ikke være så bange for, om han har et par i forvejen. Træningshandsker skal nemlig jævnligt skiftes ud, nøjagtigt ligesom et par almindelige handsker skal.