Gave til bror

5 gode gaver til bror

Skal du have fundet en god gave til brormand? Uanset om det er en gave til din lillebror eller storebror du er på udkig efter, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt perfekte gave til ham. Selvom din bror til tider kan være irriterende, er jeg sikker på at du elsker ham højt, og gerne vil finde en rigtig god gave til ham. Den mission er du sikker på at komme i mål med, efter at have læst guiden her i gennem. Her får du nemlig 5 gode gaver til bror, som samtidig spænder sig over 5 forskellige kategorier. Det vil sige at de 5 gaveideer vi har fundet frem, alle er meget forskellige fra hinanden. Der skulle dermed være rigtig god chance for, at mindst én af dem, passer til lige netop din bror.

En dejlig striktrøje

Hvis din bror har fødselsdag om vinteren, eller du skal finde en god julegave til ham, kan en striktrøje være et rigtig godt valg. Det kan være alt fra en flot Ralph Lauren striktrøje, til en sjov strikjulesweater – det er helt op til dig! Har han været sød ved dig i løbet af året? Så er det måske en lækkert Ralph Lauren model du skal vælge. Har han til gengæld været mere pågående end sædvanlig, kan du give ham igen ved at give ham den grimme julesweater.

Om ikke andet er en striktrøje en fantastisk gave til bror, som er både smart og praktisk (i hvert fald hvis du vælger den rigtige model). Det er også en af grundende til, at det er en sand klassiker indenfor gaver. Særligt hvis vi snakker julegaver.

Mangler ud inspiration til hvilken trøje du skal give ham? Intet problem – her finder du et stort udvalg af striktrøjer til mænd du kan vælge i mellem. Der er noget for en hver smag og gavebudget.

Graverede ølglas

Graverede ølglas er en super fin gave til bror, hvis han altså kan lide øl. Det fede ved denne gave er, at det ikke kun er en praktisk gave, den er også personlig. Du kan helt selv vælge hvad du vil have graveret på ølglassene. Skal det være din brors navn? Skal det være hans titel på arbejdet? Skal det være ’’grillmesteren’’? Jo mere personlig og sjov du kan gøre teksten på samme tid, jo bedre en gave bliver det. En gave som er både betænksom og sjov som denne, bliver svær at slå.

En måde du kan gøre denne gave til din bror endnu bedre på, er at give dem sammen med et par gode specialøl, han kan drikke af sine nye ølglas.

Oplevelsesgave

En oplevelsesgave er uden tvivl en af de bedste gaver til bror du kan give. Særligt hvis det er en oplevelse med dig! Mulighederne her er både mange og spændende. Du kan tage ham med til koncert, en hyggelig dag i tivoli, ud og skyde med pistol på bane, eller race rundt i en sportsvogn. Der findes så mange fede oplevelsesgaver du kan give din bror, at du kan give ham oplevelser til hver gaveanledning, resten af livet, uden at løbe tør for ideer.

Det behøver dog ikke nødvendigvis være en oplevelsesgave til jer begge. Det kan sagtens være en bare til ham. Det kan f.eks. være et faldskærmsudspring, gavekort til bungeejump eller et gavekort til et spaophold, han kan tage på med sin partner.

Ting til grillen

Kan din bror lide at grille? Så skal han da ha’ nogle ting til grillen i gave. Særligt hvis det er en gave du skal give ham om sommeren. Der findes rigtig mange gode gaver til grillen du kan give ham. Her kommer et par eksempler:

  • Digitalt grilltermometer
  • Grillforklæde
  • Læder grillhandsker med navn
  • Ølbælte til opbevaring af øl mens han griller
  • Grill værktøj
  • En god kødkniv
  • Grillbestik
  • Bog med grill opskrifter

Som du kan se, er der masser af gode gaveideer til bror i grillkategorien. Er han en rigtig grillmester, er det bare at vælge en af ovenstående ideer. Han vil helt sikkert sætte pris på hver og en af dem.

Stand up paddle board

Et stand up paddle board – også kaldet SUP board som forkortelse – er et anderledes form for surfbræt. I stedet for at ride på bølgerne som man gør på et typisk surfbræt, står man på brættet, og padler afsted i vandet. Det er en mere afslappet, og lettere form for surfing. Stand up paddeling er de seneste år gået hen og blevet rigtig populær her i Danmark. Det er der god grund til, det er nemlig sindssygt sjovt! Er din bror typen der elsker sport og aktivitet, eller blot at prøve nye ting generelt, er et SUP board uden tvivl en rigtig god gave til ham. Så er det bare afsted til stranden og få padlet igennem.