Gave til mand på 40 år

Fødselsdagsgaver til mænd på 40 år – 5 gode ideer

40 års fødselsdagen er en seriøs affære! Her forlader manden nemlig de ’’unge’’ 30’ere og er officielt halvvejs til 80. Det kan for nogle mænd være en hård omgang, som kræver en gardin 40 års fødselsdagsfest, for at få humøret højt. Til sådan en 40 års fest, skal fødselaren naturligvis forkæles med gode 40 års fødselsdagsgaver. Det er slut med fjollede traditioner som kanel, peber og lidt for sjove gaveideer fra vennerne – nu er manden oppe i en alder, hvor han fortjener at blive forkælet med rigtige, gode gaver.

Så hvad giver man til sådan en mand, som nu er fyrre, fed (eller fit) og færdig? Det kommer vi med gode bud på her. Alle gaver er noget som han kan bruge til at nyde livet lidt ekstra. Det er med andre ord gaver til en rigtig livsnyder. Lige hvad man har brug for, når man fylder 40 år.

Ølsmagning oplevelsesgave

Hvis den 40 årige du skal til fødselsdag hos, er bare lidt interesseret i øl, har du her en genial gaveide til ham. Nemlig et gavekort til en ølsmagning! Der bliver jævnligt holdt ølsmagninger rundt om i landet, på både barer og bryggerier. Her skal i, i en gruppe, smage på en række forskellige øl, mens i får spændende – og til tider sjove – oplysninger om de forskellige typer øl. Ofte vil i skulle smage på 3-6 øl, afhængig af hvor i tager til smagning, samt hvor lang tid oplevelsen varer.

Oplevelsesgaver er generelt rigtig gode gaver, men en ølsmagning rammer særligt plet, som gave til 40 årige mænd. En hyggelig aften i godt selskab, hvor i samtidig skal drikke øl og få fortalt spændende historier. Så bliver det vidst ikke meget hyggeligere.

Weber gasgrill

En weber gasgrill er uden tvivl den perfekte 40 års fødselsdagsgave til mænd. Mænd i denne alder elsker at grille – særligt hvis det er på en weber grill! Hvis 40 års festen er en havefest, kan det endda være, at i kan få tændt op under den til selve festen. På med nogle gode bøffer, grillpølser, barbecue og alt hvad der ellers hører til et godt måltid grillmad. Og glem endelig ikke de kolde pilsnere. De er vigtige både til en 40 års fødselsdagsfest, såvel som en grillaften med vennerne.

Er du blevet overbevist om, at en gasgrill er den bedste fødselsdagsgave til mænd på 40 år? Så find her en lækker Weber gasgrill du kan give ham i gave.

Globusbarskab

Har du hørt om et globusbarskab? Et globusbarskab er lige nøjagtig det det lyder til at være, nemlig en globus, som samtidig fungerer som et barskab. Her kan du åbne globussen op, og indeni er der plads til både flasker og glas. Ofte vil der også være et lille bord forbundet til globussen, så du har plads til endnu mere i den lille bar.

Et globusbarskab er det perfekte alternativ til et almindeligt barskab, og det skaber samtidig en både en hyggelig og anderledes stemning i lokalet det står i. Alt i alt er rigtigt spændende møbel, som kan stå både i stuen, på kontoret eller i hans man cave, hvis han da har sådan en.

Gaveæske med øl

En gaveæske med nogle gode specialøl i, er altid en god gave til mænd på 40 år. Det er samtidig en gave, som du kan give uanset relation til fødselaren. Uanset om det er din kollega, bror eller nabo du er inviteret til 40 års fødselsdag hos, så er en gaveæske med øl passende.

Vil du samtidig gøre gaven personlig, kan du også give en personlig gaveæske med øl. Det kunne f.eks. være en trægaveæske, hvor der er graveret hans navn, og evt. en lille besked. ’’Tillykke med de 40 år’’, ’’Skål [fødselarens navn]’’, eller blot hans navn og fødselsdato.

Champagnesabel

En champagnesabel er en både anderledes, sjov og eksklusiv gave. Det er den perfekte gave til manden der har alt, og egner sig i den grad også som fødselsdagsgave til 40 årige mænd. En champagnesabel, er en sabel der er lavet til at åbne champagner med. Her fører du sablen op langs halsen, og giver den til sidst et stød på proppen, så både prop og flasketop ryger af, og champagnen vælter ud. Det kræver dog lidt teknik og øvelse at åbne en champagne med en champagnesabel, så giv ham også gerne et par billige flasker, han kan øve sig på. Du skal ikke give champagnesablen med en flaske champagne til 4000 kr., og forvente han nemt lige kan åbne den til perfektion.

De fleste champagnesabler bliver generelt købt som gaver. Derfor kommer mange af dem også i flotte trææsker, hvilket blot gør gaven endnu bedre.