Gave til ham der har alt

Top 5 gaver til manden der har alt

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være noget af en opgave, af finde gode gaver til manden der har alt. Manden der har alt har nemlig typisk alle de ting og sager, som vi andre går og ønsker os til jul og fødselsdag. Så hvad giver man manden der har alt i gave? Det har vi lavet en top 5 liste over her. Den består af 5 gaveideer, som alle egner sig perfekt til ham der har alt.

Gavekurve

En klassisk, men ikke desto mindre helt perfekt gave til manden der har alt, er en gavekurv. Det geniale ved en gavekurv når vi snakker gave til manden der har alt, er at det er en gave der kan gives igen og igen. En gavekurv består ofte af delikatesser, drikkevarer, søde sager og andre spiselige eller drikkelige lækkerier. Selvom han har alt, kan han altid bruge en god specialøl eller en pakke luksuschokolader til. Derfor er gavekurve helt perfekte som gaver til ham der har alt.

Unikke metalfigurer

En anden god gaveide til manden der har alt, er unikke gaver. For hvis det giver ham noget unikt, kan du være sikker på, at han ikke har det i forvejen. Du kan få lavet unikke og håndlavede metalfigurer, som kan bruges til at stå til pynt i hjemmet. De er det perfekte alternativ til de klassiske dekorationer i hjemmet som Kay Bojesen figurer og lign. Du kan være helt sikker på, at manden der har alt vil sætte meget større pris på en unik metalfigur end en af dem, som alle andre også har stående i stuen. Skal det gøres til en endnu mere betydningsfuld gave til ham, kan du også personliggøre den ved at få den graveret. Du kan få graveret hans navn, et tillykke med fødselsdagen, god jul, tillykke med jubilæet, eller hvad der nu lige passer til anledningen.

Oplevelser

Oplevelser er endnu en af de gaver, som man ikke kan få for mange af, og som kan gives igen og igen. Selv manden der har alt kan vel altid bruge en god oplevelse til? Det mener vi i hvert fald, og derfor er oplevelser også en af vores top 5 bedste gaver til manden der har alt. Der er masser af oplevelsesgaver til ham, som du kan give. Giv ham gerne noget, som passer til hans person. Elsker han luksus og afslapning? Så er et spaophold oplagt. Er han mere til adrenalin og fart? Så er det måske et faldskærmsudspring eller en tur på skydebane som vil være den bedste gaveide. Du kan også være at give et oplevelsesgavekort, hvor han selv kan vælge hvilken oplevelse han vil på.

Vingaver

Manden der har alt, kan typisk godt lidt en god vin i ny og næ. Vingaver er ligesom gavekurve og oplevelser, noget som kan gives i igen og igen. Faktisk kan du give en god vin hvert år på hans fødselsdag, og det er en lige god gave hver eneste gang. Du skal naturligvis have fundet ud af hvilken vin han bedst kan lide. Er det rødvin, hvidvin eller måske rosé? Hvis du vil gøre lidt mere ud af gaven, kan du kombinere vinen med andre lækkerier i en gavekurv, eller du kan give den i en flot gaveæske, som evt. er graveret. En personlig vingave kan selv manden der har alt ikke andet end at elske! Der er mange måder du kan give en god vingave på, og alle er ideelle som gaven til manden der har alt.

Personlige gaver

Hvorfor er personlige gaver gode til manden der har alt? Det er de, fordi de ofte er unikke, og du dermed sikrer dig, at han ikke har dem i forvejen. Nogle gode personlige gaver til ham der har alt er:

  • Personlig champagnesabel med gravering
  • Øl- eller vinglas med gravering
  • Sokker, t-shirt eller andet tøj med billede eller personlig tekst på
  • Unik metalfigur med gravering (som beskrevet længere oppe)
  • Personlig plakat

Som du kan se er der masser af fantastiske personlige gaver til manden der har alt. Hvilken du skal vælge kommer helt an på hvad du ønsker at give, og selvfølgelig hvad du tror modtageren bedst ville kunne lide. Det var vores liste med top 5 gaver til manden der har alt. Vi håber, at du har fået noget godt inspiration, og er klar til at finde den helt perfekte gave til ham.