Folk træner på airbike

Derfor skal du investere i en Airbike

En Airbike er en type motionscykel, der bruger en ventilator til at skabe modstand. Brugeren træder i pedalerne som på en almindelig cykel, men i stedet for et hjul, sidder der en ventilator der skaber modstand, hvilket gør det sværere at træde i pedalerne. Dette giver brugeren mulighed for at få en træning, der svarer til at cykle udendørs. Airbikes er populære, fordi de har en lav belastning og er skånsomme for leddene. De er også forholdsvis støjsvage, så de kan bruges i en lejlighed eller et andet opholdsrum uden at forstyrre andre. Den største ulempe ved Airbikes er, at de kan være dyrere end almindelige motionscykler. Vil du vide mere om hvorfor du skal investere i en Airbike? Så læs med her.

Effektiv træning i dit eget hjem

En airbike er en fantastisk måde at få en effektiv træning i dit eget hjem. Ved hjælp af pedaler og håndtag, der bevæger sig uafhængigt af hinanden, giver en airbike en træning for hele kroppen, der er skånsom og skånsom for leddene. Desuden kan modstanden justeres, så den passer til dit konditionsniveau, hvilket gør den perfekt til både begyndere og erfarne atleter. Samtidig fylder den forholdsvis lidt og er der oplagt til hjemmetræning, også selvom man bor i en mindre lejlighed, eller generelt set ikke har ret meget plads. Nogle træningscentre har også denne type træning, så hvis du er den sociale type der foretrækker at træne med andre mennesker omkring dig, så er det også en mulighed for dig.

Sådan får du mest ud af din træning

For at få mest muligt ud af din airbike-træning skal du sørge for at varme op i mindst 5 minutter, før du starter. Juster derefter modstandsniveauet, så du arbejder med ca. 80 % af din maksimale puls. For de fleste mennesker vil dette ligge et sted mellem 120 og 150 slag pr. minut. Når du har fundet din målpuls, skal du træde i pedalerne i 20-30 minutter. Husk at køle ned i 5 minutter efter din træning ved at træde i et langsommere tempo, ligesom de professionelle cykelryttere ”ruller af”. Det får din puls ned i et normalt niveau igen, ligesom det er med til at minimere risikoen for overbelastningsskader. Ved at følge disse tips, vil du opleve, at få en utrolig effektiv træningssession og være i stand til at kunne se resultater forholdsvis hurtigt. Så hvis du er jagt efter en sjov og effektiv træningsmetode, bør du investere i en Airbike.