Bryllupsgaver til hende

5 gode ideer til bryllupsgaver til hende

Skal du snart giftes med din eneste en? Så har du både en masse forberedelse, og en masse glæde at se frem til. Som du sikkert ved, så er der nemlig masser af ting der skal være styr på til sådan et bryllup. Ikke kun fra din side som gommen, men også fra den kommendes brud, familien og gæsterne. Der skal være styr på alt fra bryllupsgave til hende, til den bryllupstale gommens far holder, til lokationen hvor brylluppet skal afholdes.

Vi kan desværre ikke hjælpe dig med at få styr på hele brylluppet. Der hvor vi dog kan hjælpe dig, er med at vælge den helt rigtige bryllupsgave til hende. Her får du nemlig inspiration til ikke mindre end 5 gode ideer til bryllupsgaver til hende du snart skal giftes med. Så er det blot op til dig, at vælge den, du mener hun vil blive allermest glad for.

Personlig bog

En personlig bog, er en bog du kan få speciel lavet, med enten tekst, billeder eller begge dele. En typisk personlig bog vil være en fotobog, som du fylder med billeder af jeres mindre sammen, samt skriver en lille tekst ved hvert billede. Det kan dog også være andet end det. Nogle steder kan du nemlig få lavet personlige bøger, som har et mere personligt tema, og som fortæller noget om hvor meget du elsker din kommende kone og hvorfor. Hvilken personlig bog du skal vælge, er helt op til dig. Begge er helt fantastiske som bryllupsgaver til hende du elsker.

Overrask hende med en rejse

De fleste mennesker elsker at rejse. Hvis din kommende hustru også gør det, kan du overraske hende med en rejse, i bryllupsgave til hende. Det kunne evt. være at du har planlagt en bryllupsrejse efter jeres bryllup, som hun ikke ved noget om. En sådan gave vil helt sikkert være en kæmpe succes.

Er der et sted, hun har talt om hun altid har ønsket sig at rejse hen? Så kan du passende vælge den destination, hvis altså tiden og budgettet er til det. Nogle destinationer der tager lang tid at rejse hen til, kræver naturligvis at man har tiden til det. Har i kun en 3-4 dage, vil et sted i Europa være ideelt, mens i godt kan rejse lidt længere væk, hvis i har en uge eller mere at gøre godt med.

Designer lampe

Ting til hjemmet er altid en skøn gave at give. Men som bryllupsgave til hende, må det gerne være noget, der er lidt mere specielt. Det kunne evt. være en designer lampe. Designer lamper behøver ikke koste over 10.000 kr. Du kan sagtens finde nogle for et par tusinde kroner. Det behøver naturligvis ikke nødvendigvis være en lampe. Det kan være hvilket som helst designer møbel, som du tænker kunne være spændende for hende.

Steamer til tøj

En steamer er en praktisk maskine du kan bruge, som alternativ til at strygejern. Ved hjælp af damp kan det nemlig få krøllet tøj til at være fint strøget. Fordelen ved en steamer er at den kan bruges på tøj som hænger på en bøjle. Du behøver derfor ikke stå og bakse med strygebræt og strygejern midt i stuen. En både god og praktisk bryllupsgave til hende.

En ny køkkenmaskine

Er der en køkkenmaskine, som hun drømmer om at eje? Det kan være en helt speciel espressomaskine, en slow juicer, en bagemaskine eller noget helt tredje. Der findes så mange smarte køkkenmaskiner, som både kan gøre livet nemmere for jer, og hjælpe jer med at lave rigtig god mad. Hvis du ved hun har sådan en på ønskelisten, så er bryllupsgaven til hende den perfekte lejlighed til at give den.

Andre gode tips til brylluppet

Som sagt kan det at holde bryllup være en omfattende opgave. Nu skulle du dog gerne have styr på noget af de vigtigste – nemlig bryllupsgaven til hende du skal giftes med. Du får dog yderligere et par gode bryllupstips med på vejen her:

Vælg en god bryllupsfotograf – De billeder der bliver taget til jeres bryllup, er minder i har for resten af livet. Det er derfor ekstremt vigtigt, at det er nogle gode billeder der bliver taget. Brug derfor gerne lidt ekstra tid på, at finde en god bryllupsfotograf. Vælg evt. en som i have fået personlige anbefalinger til.

Hjælp til med bryllupstalerne – I skal naturligvis ikke skrive bryllupstalerne til jeres bryllup (udover jeres egen selvfølgelig), men nogle kan godt have lidt svært ved denne del. Ved du f.eks. at din mor har svært ved taler, så hjælp hende og giv hende lidt inspiration. Du kan f.eks. finde inspiration til bryllupstaler til gommens mor her: Bryllupstale gommens mor her

Forbered jer i god tid – Med alle de ting der skal være styr på til et bryllup, er det en rigtig god ide, at forberede jer i god tid. Book stedet i skal holde brylluppet, få købt brudekjolen i god tid, og vær også ude med invitationerne lang tid før. Hvis i kommer for sent i gang og begynder at stresse over forskellige ting, kan det hurtigt blive et mareridt. Vær derfor ude i god tid, på alle de områder det er muligt.