Tjen penge på hobby

4 hobbyer du kan tjene penge på online

Hvis du som de fleste andre mænd, godt kunne bruge lidt ekstra lommepenge hver måned, er der en fantastisk måde at få det på. Nej – det er ikke ved at tage dig et ekstra job på deltid. Det er noget så enkelt, som at tjene på penge på din hobby online. Har du ikke en hobby som du kan tjene penge på online? Så er det lige nu det perfekte tidspunkt af få en!

Der findes den dag i dag, masser af online hobbyer du kan dyrke, som samtidig kan give dig ekstra indtjening hver måned. Det gælder selvfølgelig om, at vælge noget du interesserer dig for, og så dyrke det som en hobby. Første prioritet er, at det skal være sjovt og at det er noget du nyder at lave. Indtjeningen er 2. prioritet – ellers er det ikke længere en hobby du har for fornøjelsens skyld.

I guiden her kommer vi ind på 4 hobbyer, du kan tjene penge på online. Vælg en eller flere af dem, eller drag inspiration fra dem – det er op til dig. Fælles for dem alle er, at du kan tjene betydelige penge med dem online. Måske endda så meget, at de en dag kan erstatte dit nuværende job.

Webdesign – Lav hjemmesider

Hvis du er webdesigner – eller kunne tænkte dig at blive det – kan du tjene en betydelig mængde penge ved siden af dit almindelige job. Her kan du designe og opbygge hjemmesider for både små og store firmaer. Det kan være alt fra en webshop der sælger garn til et tømrerfirma.

Er webdesign en hobby du vil prøve kræfter med, kan du passende starte med at lave din egen hjemmeside. Herefter kan du forhøre dig i dit netværk, og spørge om der er nogen der har brug for en enten meget billig eller gratis hjemmeside, til gengæld for en kundeanmeldelse. På den måde kan du så småt bygge din portefølje op, indtil du har erfaring nok til at lave en god hjemmeside, du kan tage 5000 kr. og opefter for.

For at mestre webdesign kræver det naturligvis, at du har flair for design, men samtidig også har styr på den tekniske del. Flair for design er svært at tillære sig, det skal helst være en egenskab du har. Det tekniske kan du tillære dig online, men også her er det naturligvis en fordel, at have lidt naturlig flair for det.

Lav en webshop

Er der noget du allerede interesserer dig for i forvejen? Det kan være alt fra at ride på heste, til at have akvariefisk, til at spille paddle tennis. I så fald kan du lave en webshop, som sælger produkterne hertil. Der er flere steder online, hvor du med lidt teknisk snilde, godt kan få stablet en webshop på benene selv. Vil du have en rigtig skarp webshop, kan det dog være en fordel, at få en professionel webdesigner til at lave en for dig. Hertil skal du naturligvis have fundet en leverandør til produkterne du ønsker at sælge. Måske kender du allerede en som kunne være relevant, som du selv har købt produkter til din hobby fra før.

En webshop er en fantastisk måde at tjene penge på online, som en hobby. Når webshoppen er oppe at køre, skal du stort set blot have sendt produkterne ud til kunderne når der bliver lavet et salg, og naturligvis bestille nye varer hjem til dit lager, når det er ved at være tomt.

Ønsker du at lave en webshop, kan du få hjælp til både webdesign og online marketing hos Midirush media.

Streaming

Hvis en af dine hobbyer er at spille computerspil, kan du tjene lidt ekstra på det, ved at streame når du spiller online. For at kunne tjene penge her, kræver det naturligvis, at du er god til det du spiller, og samtidig er spændende at se på. Du kan streame spil på platforme som Twitch og YouTube, og kan virkelig, komme op og tjene mange penge, hvis du får succes med det. Det skal dog siges, at det er en hård branche, og mens du godt kan komme op og tjene lidt ekstra lommepenge, skal du have et særligt godt talent, for at kunne tjene nok til, at lave det til en levevej. Men som lidt ekstra indtjening ved siden af et andet job, er det en fremragende måde at tjene penge på din hobby.

Lav en personlig blog

Lav en personlig blog og opbyg dit brand, ved at skrive om noget du interesserer dig for. Du kan i teorien skrive om lige det du har lyst til. Får du bygget en solid blog op, kan du med tiden tjene penge på den, uanset hvad den handler om. Det kræver blot, at du formår at få noget trafik ind på den. Det kan være at du elsker at rejse, og skriver om dine rejser. Det kan være du er læge, og elsker dit job så meget, at du skriver artikler om det i din fritid. Eller det kan være du er helt vild med at spille fodbold, og laver en blog om det. Der er ingen grænser for hvad du kan lave en personlig blog om, hvilket også gør det super sjovt og interessant for dig at bygge den op.

Når du er begyndt at få noget trafik ind på din blog, kan du tjene penge på den med bl.a. affiliate marketing, Google Adsense eller at lave aftaler med virksomheder, som du kan reklamere for.