Mand spiller padel tennis med sorte padel tennis sko på

Godt udstyr gør glæden ved Padel Tennis større

Spiller du også Padel tennis? Så læs med her. Vi mænd har det med at gå op i udstyr, det er næsten uanset om det gælder biler, cykler, madlavning, løb, golf og meget mere. Men hvad med padel tennis? Padel tennis ser måske ikke ud af så meget, så det er ikke derfor man skal til vælge det, men spiller du Padel tennis lidt regelmæssigt, vil vi bestemt anbefale dig at skaffe dit eget udstyr og ikke nøjes med det der stille til rådighed i padel centrene.

Padel sko

Især padel sko er en god idé at skaffe sig. Løbesko som de fleste starter med, er helt OK til padel tennis. Man er mobil og bevæger sig lidt rundt, men alligevel mangler der lidt. Har du spillet tennis før og har et par tennis sko kan de i nogle tilfælde være lige så gode som et par padel sko, men i andre tilfælde ikke. Det skyldes at klassisk tennis spilles på flere forskellige underlag, og derfor findes der tennis sko der passer til grus, græs og hårdt underlag. Padel tennis spilles næsten altid på kunstgræs.

Hvad er fordelen ved padel sko?

Fordelene ved et par padel sko er:

  • At du får et par stabile sko der bestykker ankler mod vrid og skader, i de pludselige retningsskift
  • At du får et par sko med god stødabsorbering, som er med til at skåne dine ben
  • At du får et par sko der ikke er for glatte, men glider tilpas på kunstgræs underlaget
  • At du får at par sko der ventilerer fødderne godt
  • At du ser godt ud mens du spiller

Padel bat

Ud over sko, kan vi også anbefale dig at kigge efter et padel bat. I rigtig mange heller stilles der bat til rådighed, men man ved aldrig hvilken stand de er i, og så er det hellere ikke sikkert de har den type der passer lige netop ril dig. Hvis du investerer i dit eget, er der ikke andre der slider på det, og så lærer du det hurtigt at kende, så dit spil kommer til at glide bedre og bedre for hver gang du spiller med det. Når man så er øvet nok, kan man skifte pattet til et med power orienteret bat og bygge endnu flere lag på sit spil.

Padel bolde

Køb også gerne dine egne padel bolde. Dem der ligger i padel hallerne, er ofte godt brugt og har mistet noget af trykket, så de ikke har det korrekt bounce. Det er også noget man hurtigt lægger mærke til når man begynder at spille jævnligt, og det er grænseløst irriterende når boldene ikke opfører sig som de plejer.